clouds and globe

Voordelen voor cliënten

Meer dan 20 jaar ervaring...

Dutton Recruitment is gevormd in 1985 en biedt Wervings- en Consultancy-diensten aan een breed aantal Techniekkundige en commerciële bedrijven, waaronder vele belangrijke organisaties in het VK en buitenland.

Gaan voor perfectie...

Bij Dutton Recruitment is ons doel altijd om precies te behoeften van onze cliënt te achterhalen. Door een kwalitatieve benadering te gebruiken en onze erkende expertise methodisch to te passen leveren wij perfect personeel op contractbasis aan dat perfect aan de vereisten van onze cliënten voldoet.

Op maat gemaakt voor uw bedrijf...

Als u personeel nodig hebt nemen wij de tijd om volledig met uw bedrijf in gesprek te gaan over wat de baan is en het soort kandidaat dat u nodig heeft.

Werken voor uw bedrijf...

In andere worden, we bieden een beter alternatief dan dure advertenties, gevolgd door de nog kostbaardere tijd die nodig is voor een uitgebreid sollicitatieprocedure.

Al onze kandidaten zijn grondig ondervraagd en waar nodig op vaardigheid getest, hun referenties zijn gecontroleerd en gekoppeld aan de baan, waardoor we zorgen dat de juiste persoon wordt aangeboden.