clouds and globe

Voor Dutton werken

We hebben branches in het hele land en als bedrijf is ons personeel een van onze grootste investeringen. Elke branche ondersteunt een groot aantal industrieën en teams binnen de branche richten zich op een specifieke industriegebied.

Het leven van een personeelslid bij Dutton Recruitment is snel en leuk met veel nadruk op het ondersteunen en uitbreiden van ons klantenbestand en elkaar. Ons personeel wordt uit de juiste industrieën gekozen en met de juiste kwalificaties om de behoeften te begrijpen van de Cliënten die ze bedienen. Training binnen het bedrijf staat voorop met externe en interne trainingsprogramma's die standaard zijn voor al het personeel. Promoties gebeuren over het algemeen binnen het bedrijf en ons personeel wordt de beste carrièremogelijkheden aangeboden gebaseerd op hun capaciteiten. We werven uit zowel de wervingsindustrie en ook uit andere industrieën waar er een behoefte is aan industrie-specifieke ervaring binnen een team. Als we personeel zoeken, zoeken we sterke, communicatieve, gedreven en zelfverzekerde individuen die de zaak versterken en de groep versterken met hun vaardigheden.

In een groep zijn er meestal 5 gebieden met kernpersoneel:

Management

Ons Dutton Recruitment-personeel zijn meestal ervaren wervers die in de industrie hebben gewerkt en onze identiteit en ethos begrijpen. Ze werken om hun team enthousiast te maken en te leiden en diensten te leveren aan het bedrijf en aan onze cliënten. Ons management heeft een begrip van 360 graden van het wervingsproces en kan hun personeel volledig ondersteunen, opleiden en ontwikkelen.

Consultants

Onze consultants zijn de drijvende kracht in het ondersteunen en binden van onze cliënten. Ze stellen potentiële cliënten voor aan de capaciteiten van ons bedrijf en gaan met ze in gesprek om met ons zaken te doen. Onze consultants zijn doelgericht en moeten een bepaald niveau van zakelijke groei en kwalitatieve diensten aan hun bestaande klanten behalen. De rol van een consultant is om te luisteren naar de behoeften van hun cliënt en hun industrie te observeren om binnen hun team zaken te ontwikkelen. Consultants hebben een assortiment aan hulpmiddelen en training tot hun beschikking om ze te helpen nieuwe cliënten te krijgen en te ondersteunen. Hun rol is verdeeld tussen werken in het kantoor en op weg zijn. Als bedrijf geloven wij niet in een callcenter-achtige atmosfeer en we moedigen onze consultants aan om naar buiten te gaan, waar hun industrie is, om te begrijpen wat nodig is en diegene die het nodig hebben te ontmoeten. Onze consultants moeten buiten vaste kaders om denken om nieuwe klanten te werven en als merkambassadeurs voor Dutton Recruitment op te treden.

Administrateurs

Het werk van onze administrateurs benadrukt de kwaliteit die Dutton Recruitment haar reputatie geeft. Onze administrateurs heeft de taak om de documentatie bij te houden die de branches voeren en om te zorgen dat de databases en server informatie actueel, correct, en, indien nodig, in lijn is met legale en financiële verplichtingen. Hun rol betreft onderzoek, toezicht houden en communiceren met de belanghebbenden van het bedrijf.

Salarisadministratiemanagers

Onze salarisadministratiemanagers ondernemen de enorme taak om te zorgen dat onze personeelsleden in het hele land naadloos en correct betaald worden. Ze nemen de verantwoordelijkheid om te zorgen dat alle personeelsleden die voor onze cliënten werken de meest uitgebreide informatie ontvangen en geïnformeerd worden over hun opties en keuzes voor salarisadministratiediensten zolang ze bij ons in dienst zijn.

Resourcers

De taak van onze resourceteams is om in te spelen op de behoeften van onze cliënten, oud en nieuw, om te zorgen dat als ze wervingsbehoeften hebben, we snel en correct kunnen reageren.  Ze hebben de verantwoordelijkheid aan de consultants om de baan van de cliënt te verbinden aan de meest geschikte kandidaat. Hun rol is één van de meest veeleisende aangezien tijd en kwaliteit twee hoofdfactoren zijn die ze bij moeten houden. Sommige resourceteams werken in divisies waar een reactietijd van 24/7 geldt en dus kan het betekenen dat ze de capaciteit moet hebben om buiten de standaard kantooruren om te werken. Ze hebben een aantal hulpmiddelen tot hun beschikking; onze bekroonde database en toegang tot de beste online vacature sites die zorgen dat er effectief op een rol wordt gereageerd. Ze richten zich op één specialistisch gebied en zijn geen allrounders, ze komen uit de industrie waaraan zij leveren en begrijpen dus de behoeften van onze cliënten en de functies die vereis zijn van de professionals die ze aanleveren. Waar vacatures binnen onze groep beschikbaar zijn adverteren we deze op duttonrecruitment.com. Dutton Recruitments is de laatste 30 jaar gegroeid door het vinden van getalenteerde individuen in de wervingsindustrie en binnen de industrieën waarop wij zijn gericht. We verwelkomen altijd mensen die hun carrière met ons verder willen ontwikkelen en voelen dat ze kunnen voldoen aan de veeleisende aard van ons bedrijf. Als u denkt dat u bij ons kan stralen en uw carrière in Dutton Recruitment wilt investeren, nodigen we u van harte uit om op elk moment contact op te nemen met uw plaatselijke Branche Manager om uzelf voor te stelen.