Sectoren

Dutton Recruitment specialiseert zich in het leveren van zowel permanent en personeel op contractbasis van alle disciplines aan bedrijven die een grote reeks aan industrieën actief zijn.

Alle referenties van ons personeel zijn nauwkeurig gecontroleerd door onze ervaren Wervingsconsultants om te verzekeren dat hun handelsvaardigheden, houding en betrouwbaarheid eersteklas is. Deze aanpak in combinatie met doorlopende beoordeling en ontwikkeling van personeel op contractbasis is fundamenteel in ons succes.

We hopen dat de sectoren het gemakkelijker maken voor onze kandidaten om de banen te vinden die ze zoeken en dat onze cliënten er simpelweg achter komen met wie de het best contact kunnen opnemen wat betreft hun functie-vereisten. We hebben ervaren wervers met een intense kennis in elk team die zich specialiseren in het plaatsen van personeel in hun sector, hetgeen betekent dat we u de beste kandidaten voor elke functie kunnen leveren.

Onze wervingssectoren zijn onder andere...

Dutton Engineering

Dutton Recruitment is een specialist in het leveren van zowel permanent en professioneel technisch ingenieurspersoneel op contractbasis aan de Petrochemische, Olie-, Gas- en Verwerkingsindustrieën. De groeiende vraag voor specialistische dienstverlening in deze specifieke industriële sector heeft Dutton Recruitment in staat gesteld om turnkey projecten te ontwikkelen alsook inbedrijfstellingpakketten voor bedrijven zie zowel in het binnen- en het buitenland werken.

Ons voornemen om technisch ingenieurspersoneel te leveren dat precies bij de rigoureuze specificaties van onze cliënt past is fundamenteel geweest in onze succes. Om deze reden gebruiken veel van onze cliënten onze dienst nu als een Enkel Bureau of als Leverancier met Voorkeur voor vaardig personeel in de volgende categorieën: algemene fabricage/techniek, energieopwekking door water, petrochemisch in het buitenland, duurzame energie, bouw en bijhorende mechanische, elektrische industrieën.

Dutton Nursing & Medical

Dutton Recruitment's Verpleegkunde en Medische afdeling biedt zowel gekwalificeerd als ongekwalificeerd personeel in de belangrijkste delen van de industrie: Verpleegkunde en Zorg, Kinderen en Gezinnen, Volwassenen, Geestelijke Gezondheid, Leren en Lichamelijke Handicap, Rehabilitatie en Middelenmisbruik, Huiselijk Geweld en Huisvesting en Dakloosheidsondersteuning, Tehuis en Sociale Huisvesting en Erkende Inrichtingen en Proeftijd.
Onze flexibele aanpak bij werving is ontworpen om onze cliënten gerust te stellen dat alle personeelsvereisten worden verzorgd, waardoor ze door kunnen geen met het leveren van kwalitatieve zorg aan patiënten. De Gezondheid en Sociale Zorg-divisie van Dutton Recruitment bestaat uit een team van toegewijd en ervaren personeel die allemaal een achtergrond in de sector hebben. Om te zorgen dat onze cliënten de hoogste kwaliteit diensten krijgen, moedigen wij een persoonlijke aanpak aan: door elke cliënt een aangewezen Accountmanager te geven die als enige contactpunt dient en om de dienst en de personeelsvereisten te begrijpen, kunnen wij garanderen dat cliënten meteen en altijd het juiste personeelslid krijgen.
Als een aanbieder van diensten voor de meest kwetsbare mensen in de maatschappij nemen wij onze verantwoordelijkheid om afdoende vaardige en getrainde werkers te leveren zeer serieus. Ons doorlichtingsproces bevat onder andere verbeterde CRB /  Disclosure Scotland-controles, een account met volledig arbeidsverleden, ervaring en kwalificaties, een minimum aan 5 jaar in referenties en een diepgaand persoonlijk interview. Onze Gezondheid en Sociale Zorg-teams zijn toegewijd aan het verbeteren van het niveau van diensten dat we leveren en dit is waarom we regelmatig bestaande cliënten bezoeken, regelmatig beoordelingen maken en ons tijdelijk personeel taxeren, bieden we gratis doorlopende training en ontwikkelen Overeenkomsten Inzake Dienstverleningsniveau gestipuleerd door onze cliënten om te zorgen dat we op een manier werken die het meest gunstig is voor hen.

 

Dutton Construction

Dutton is trots op haar Wervingsteam Bouw dat, op een nationaal niveau, een compleet portfolio aan wervings- en werkgelegenheidsdiensten biedt aan vele van de grootste Bouw en Ontwikkelingsgroepen in het VK, of dit nou het zoeken naar een enkel getalenteerd individu is of een gekwalificeerd professioneel team, de Bouwafdeling van Dutton Recruitment is van plan dit voor elkaar te krijgen.

Onze Bouwexpertise in het VK beslaat een breed scala van Commerciële en Industriële Bouw, Privé en Sociale Huisvesting en Civiele Bouwkunde projecten, waarbij specialistische sectoren worden gebruikt zoals Basiswerk, Paalwerk, Verharding en Gepland Onderhoud. Op deze gebieden kan ons team onmiddellijk inspelen op al uw vereisten en allerlei niveaus van personeel leveren van Technische Professionals tot Ambachtelijke Sectoren, Algemene Arbeid en Administratief Personeel.

De ethos van ons team is om in “Plaatselijke Banen voor Plaatselijke mensen” te voorzien met plaatselijke kantoren die over plaatselijke banen gaan, wat ervoor zorgt dat we u een oplossing kunnen bieden die op kennis is gebaseerd en niet geraden. Van grote nationale ‘blue chip'-bouw cliënten tot kleine regionale bouwers: we hebben de kennis en de contacten om de beste persoon voor de baan te identificeren en te vinden.

Met een uitgebreide geschiedenis die teruggaat naar ons begin in 1982 als een werver van Ingenieurs is Dutton Recruitment een bureau dat u kunt vertrouwen.

Persoonlijke of sociale vaardigheden, uitzend of permanent, we leveren altijd de juiste kandidaat ongeacht de locatie of grootte van de vereisten.

Al ons personeel is volledig gekwalificeerd, ervaren en gekozen om de beste voor de baan te zijn. 100% zeker, We zijn het Toezicht en Evaluatie Bureau dat u kan vertrouwen.

Met een uitgebreide en getalenteerde kandidatenpool kunnen we het volgende personeel leveren: Stofingenieur, Arbeiders, Ingenieurs met Meerdere Vaardigheden, Elektriciens, Elektrische Ingenieurs, Elektrisch Onderhoudsingenieurs, T&E Ingenieurs / Technici, Loodgieters, Mechanische Ingenieurs, Mechanisch Onderhoudsingenieurs / Technici, Mobiele Ingenieurs, Ambulante onderhoudsmonteur / Technici, Bouwdienst monteurs  Technici en meer!

De ervaren en deskundige ICT-Teams van Dutton Recruitment bouwen al jaren een uitgebreide kandidatenpool op van de beste kandidaten die er zijn.

Met een grote verscheidenheid aan beschikbaar personeel, die volledig zijn getest, zijn we de beste keus voor het leveren van IT-personeel.

Onze Consultants zijn instaat om betrouwbaar, ervaren en getalenteerd personeel te leveren in vele functies zoals:

  • 1E tot 4e lijns Supprot Engineers
  • Server Engineers
  • Uitrol/Migratie Engineers
  • VoIP Engineers/Consultants
  • MDM Consultants
  • Draadloze en Beveiligingsarchitecten

En zoveel meer!

Dutton Energy

Dutton Recruitment is vooraanstaand in de industrie in het leveren van zoveel permanent personeel als personeel op contract basis aan niche industriesectoren zoals Energieopwekking, Nucleaire Techniek en Duurzame Energie. We specialiseren ons in het bieden van meer personeelsdisciplines variërend van een volledig turkey projectpersoneel tot opleverings- en/of onderhoudsteams.

Onze uitgebreide specialistische industriekennis, gecombineerd met een nationaal netwerk van regionale en plaatselijke branches die toegang hebben tot een database met de details van meer dan vaklui en ingenieurs, stelt ons in staat op snel, efficiënt en correct in te spelen op de vereisten van onze cliënt.

We hebben onze reputatie wat betreft het ontwerp, de bouw, werkzaamheden en onderhoud van Energie / Afval-projecten in het VK en is het buitenland verkregen door onze doorlopende capaciteit om de vereisten van de cliënt te begrijpen en hierop in te spelen. Voor grote Nieuwbouw- / Modernisatie- / Verbeteringsprojecten bieden we een volledig wervingslevenscyclus pakket van aanvankelijk ontwerp tot bouw en installatie tot aan doorlopende werkzaamheden en onderhoud zodra fabriek operationeel is.  We zijn actief betrokken bij projecten in heel de Energieopwekkingssector, onder andere Kolen, Gas, Stoom- en Gascentrales, STEG, WKK en Duurzame Energie.

Behalve Commerciële rollen die wij leveren specialiseren we ons ook in een breed scala aan Administratie en HelpDesk-personeel.

Met jaren ervaring in het werven in deze industrie zult u zich nooit zorgen hoeven te maken over de betrouwbaarheid van het personeel dat wij leveren. In een sector waar professionaliteit en betrouwbaarheid zo cruciaal zijn, kunt u Dutton Recruitment vertrouwen.

We interviewen en beoordelen alle kandidaten voor plaatsen en kunnen in de volgende functies personeel leveren:
Administratiemanagers, Algemene Administratie Personeel, Concept Administrateurs, Helpdesk Supervisors, CAFM Managers Contractadministrateurs, Junior Kantoormedewerkers, Klantenservice Administrateurs, Persoonlijke Assistenten en Secretaresses, Gegevensinvoerders, PPM-Administrateurs, Senior Administrateurs, Faciliteitenadministrateurs, Senior Contractcoördinators, Financiële Administrateurs, Dienstcontrollers en meer!

Dutton Building Services

De Bouwdiensten-divisie van Dutton Recruitment biedt personeel op contractbasis aan de belangrijkste gedeeltes van de industrie, onze database is rijk aan gekwalificeerde kandidaten waarvan de referenties gecontroleerd zijn. Dutton Recruitment biedt Elektriciens, Verwarmingstechnici, Loodgieters, Ventilatie en Airconditioningsspecialisten, Installateurs en Mechanisch en Elektrisch personeel aan bedrijven in heel het VK in gebieden zoals Winkelinrichting, Renovatie en Inrichting alsook nieuwe bouw- en ontwikkelingsprojecten.

We hebben specialistische wervers in heel het VK, die een diepgaand begrip hebben van bouwnijverheidsindustrie, onze cliënten profiteren van deze gecombineerde ervaringen en de geruststelling die onze goede reputatie hen geeft.

 

Dutton Commercial

Dutton Recruitment gebruikt gespecialiseerde accountmanagers die ervaren en vaardig tijdelijk personeel alsook permanente werknemers bieden met de vaardigheden en ervaring ie uw bedrijf nodig heeft over een breed scala van industrieën en zakelijke sectoren inclusief financiële ondersteuning, administratie, opvang, naleving, human resources, persoonlijke assistenten en verbindingsofficieren.

We begrijpen dat elke cliënt uniek is, daarom nemen we de extra stap om een dienst op maat aan te bieden om in hun behoeften te voorzien. We werken in samenwerking met u om volledig uw bedrijf te begrijpen en de juiste persoon voor de juiste baan in de juiste omgeving te vinden. Cliënten kunnen er zeker van zijn dat dankzij onze grondige doorlichtingsproces u de eerste keer en de elke keer het best mogelijke personeelslid krijgt. Alle kandidaten worden grondig geïnterviewd, hun referenties worden gecontroleerd en vaardigheden getest voordat we ook maar een CV doorsturen. We nemen de tijd om uw behoeften en verwachtingen te begrijpen en u komt erachter dat geen enkele andere wervingsorganisatie is die zo toegewijd is aan uw wervingsbehoeften.

Dutton Payroll

Dutton Recruitment is in staat op extra producten te bieden naar haar hoog aangeschreven werving en HR-diensten; we bieden ook wekelijks uitbestede salarisadministratie aan duizenden werkers. Vanuit ons Hoofdkantoor onderhouden we een uitgebreid salarisadministratie- en accountant team die de zakelijke processen van onze cliënten kunnen ondersteunen.

Het beheren en verwerken van salarisadministratie als een zakelijke functie draagt voor elk bedrijf een enorme last met zich mee wat betreft tijd en financiële middelen. Onze salarisadministratiedienst was opgericht met het principe dat we begrijpen dat onze cliënt zich liever wil richten op de taak om hun producten of diensten aan hun publiek te leveren. Het uitbesteden van dit belangrijke proces aan een organisatie die zich richt op en vaardig is in salarisadministratie zorgt daarvoor.

Salarisadministratie als een zakelijke functie brengt een aantal kosten met zich mee die niet perse schaalbaar zijn; van IT hardware tot software, tot dataopslag en -toegang en het altijd belangrijke aspect van het hebben van getraind en bekwaam financieel en accounting personeel. We begrijpen dat een dergelijke overhead niet altijd haalbaar, betaalbaar of aantrekkelijk is.  Om deze reden investeren we elk jaar miljoenen ponden in het onderhouden van een dienstfunctie die naadloos een kwalitatieve en precieze salarisadministratiedienst biedt.

Onze salarisadministratiedienst is volledig op maat en we kunnen cliënten ondersteunen bij de salarisadministratie van zo'n 5 tot 5000 personeelsleden.

 

Dutton Logistics and Industrial

Dutton Recruitment provides quality permanent, temporary and contract staff to all of the industry’s key areas.

We truly understand the importance of placing the right candidates into work placements, especially considering the dangers involved when dealing with all classes of drivers. All of our candidates are extensively checked before being put forward for the role. With role-specific questionnaires to regular license checks – we gain a full understanding of their exact knowledge and understanding.

We supply a variety of Warehouse Operatives and varying class Drivers.