clouds and globe

Over Dutton

We specialiseren ons het aanbieden van zowel permanent en personeel op contractbasis in alle disciplines aan bedrijven die werkzaam zijn in de Bouw-, Bouwnijverheidsdiensten-, Energie-, Techniek-, Verpleegkunde- en Medische, Commerciële, Salarisadministratie- en gerelateerde industrieën.

Alle referenties van ons personeel zijn nauwkeurig gecontroleerd door onze ervaren Wervingsconsultants om te verzekeren dat hun handelsvaardigheden, houding en betrouwbaarheid eersteklas is. Deze aanpak in combinatie met doorlopende beoordeling en ontwikkeling van personeel op contractbasis is fundamenteel in ons succes.

Onze achtergrond

Ons bedrijf werd opgericht in 1982 en heette oorspronkelijk Welding International. We begonnen als een belangrijke leverancier van personeel aan de Techniekindustrie in het noorden van Groot-Brittannië.

Het werd oorspronkelijk geleid door Harry Dutton, een professional in Techniek, die een kans op de markt zag om contractbasis personeel van hoge kwaliteit te leveren. Het merk groeide al snel, met kantoren die snel achter elkaar in het hele land opengingen. In het eerste decennium had het merk haar plaats op de markt veroverd en vele grote nationale Techniek vraagstukken ondersteund. Het bedrijf heeft een benijdenswaardige reputatie opgebouwd door in staat te zijn haar Cliënten te ondersteunen en te helpen als het gaat om waarde en kwaliteit.

Het bedrijf borduurde verder op de reputatie van Welding International en breidde uit in andere sectoren en werd omgedoopt tot Dutton International Ltd. In de daaropvolgende 20 jaar werd het merk gesterkt door de introductie van de beste in-house training en ontwikkelingsstrategieën voor haar personeel en de wervingsstrategieën van de beste en hoogst presterende Consultants.

In 2016, begon Dutton International met een enorme naamsverandering voor het bedrijf en veranderde in Dutton Recruitment Ltd. Onder leiderschap van de kennis en ervaring die de bedrijfsdirecteur heeft opgedaan in zijn lange wervingscarrière is het merk opgedeeld in zeven belangrijke sectoren, elk met vaardige wervers die zich specialiseren in het plaatsen van personeel in hun sector, hetgeen betekent dat we u de beste kandidaten kunnen bieden voor welke functie-eisen dan ook. We zijn verre van een “standaard werver”, wij staan vooraan wat betreft personeelsdiensten in alle industrieën die wij bedienen.

Ondanks de fluctuerende financiële klimaten, technologische ontwikkelingen en de veranderende behoeften van onze Cliënten, zijn we altijd winstgevend gebleven en hebben een grote verscheidenheid aan bedrijven gesteund dankzij onze capaciteit om personeelsoplossingen van het hoogste kaliber te bieden door middel van tijdelijke, contact- en permanente plaatsingen. Kosten en waarde staat bij onze aanpak altijd vooraan en we hebben de groei van onze Cliënten kunnen bevorderend dankzij deze factoren.

We hebben onderscheidingen gewoon voor het omarmen en introduceren van de laatste technologie en innovaties en omdat we de eerste in het Wervingsbedrijven zijn die dit doen. Dutton was één van de eerste Wervingsbedrijven die het internet gebruikte als bron voor werving en is meegegaan met de opmars van technologie door media zoals mobiele informatie, bedrijfsbrede databasesystemen, webgebaseerde salarisadministratie, neutrale aanbieding van leveranciers en virtuele branchering. We hebben er vertrouwen in dat onze technologische inspanningen zullen voortduren en de waarde en besparingen aan onze Cliënten worden doorgegeven.

We hebben constant de omvang en locatie van al onze branches beoordeeld en de teams die binnen deze branches werken gestroomlijnd. Tegenwoordig hebben we een reeks van strategisch geplaatste branches in het hele hand die de Cliënten benaderen en ondersteunen in alle geografische gebieden. We hebben ons merk laten groeien door het verwerven van bestaande wervingsbedrijven en ze op te nemen in de Dutton groep en hun bestaande cliënten het verhoogde niveau van middelen, ondersteuning en kennis aan te blijven bieden die standaard bij Dutton Recruitment hoort.

Vooruitgaan; we hebben plannen voor verdere groei en investering, zowel door middel van onze bestaande branches en personeel en door nieuwe openingen in branches and overnames. We blijven het sterkste personeel werven binnen de wervingsindustrie en in de industriesectoren waar wij aan leveren.