clouds and globe

Onze Diensten

Dutton Recruitment is in een unieke beslissing als een vooruitdenkend specialistisch wervingsbureau dat is staat is om hun cliënten gunstige alternatieven te bieden in plaats van het standaard formaat diensten dat bureaus bieden.

De manier waarop we ons personeel beheren is altijd aan het evolueren en als we deze ontwikkelingen niet bijhouden kan dit tot problemen leiden en dit is de reden waarom veel bedrijven de experts inhuren. We kunnen uw bedrijf met een aantal diensten ondersteunen en omdat we de experts zijn gebruiken we altijd een innovatieve en open aanpak.

We hebben er vertrouwen in dat elke bedrijf, ongeacht de grootte, van onze diensten gebruik kan maken.

Op het moment kunnen wij de volgende diensten bieden:

Master Vendor

Een master vendor contract heeft een hoofdleverancier van personeel die het merendeel van de vacatures vult, vandaar het woord ‘master'.

Deze overeenkomst is een contract met een enkele leverancier die samenwerkt met secundaire leveranciers om de wervingsbehoeften te beheren en alle vacatures binnen een organisatie te vullen. We bieden een enkel contactpunt voor al uw behoeften, werken met consequente kwaliteit en leveren al het personeel tegen transparante kosten of ze nu door ons zijn aangeleverd of via een goedgekeurde secundaire leverancier.

Dit soort overeenkomst geeft de cliënt:

 • Een ervaren partner die de verantwoordelijkheid van uw wervingsproces op zich neemt, waardoor u de vrijheid heeft om zich op zakelijke doelen te richten.
 • Kostenbeheer. Het consequent aanrekenen bij alle leveranciers en op al uw afdelingen, divisies en locaties waardoor u zeer veel kosten bespaart.
 • Beter begrip van zakelijke vereisten en eisen, hetgeen voor een verbeterd en effectiever plaatsingsproces zorgt.
 • Effectieve rationalisatie van uw bevoorradingsketen en een gestroomlijnd proces, die het voordeel biedt van de invloed van een ervaren professional om meerdere externe leveranciers te gebruiken.
 • Één contactpunt in plaats van meerdere leveranciers die u moet bellen of instrueren, minder tijd nodig om te instrueren en geen verkoopgesprek meer. Betere penetratie dankzij een telefoontje en één contactpunt voor alle vereisten, vragen en informatie.
 • Één factuur: u hoeft nooit meer meerdere facturen af te stemmen of te sturen.
 • Gestructureerd kandidatenbeheer: alle kandidaten krijgen de beste ondersteuning, advies en doorlopend contact door middel van toegewijde leveringsteams.
 • Correcte beheerinformatie: vergroot het vermogen om het toezicht op prestaties te verbeteren. U bespaart tijd door niet langer informatie uit een groot aantal bronnen te hoeven verzamelen.
 • Progressieve technologie: toegang tot technologische oplossingen inclusief leveringssystemen die geavanceerde rapportage bevatten en ons Online Timesheet Systeem voor gemakkelijke indiening en autorisatie van tijdsgegevens.
 •  Risicobeheer: toegang tot begeleiding en advies bij wettelijke veranderingen helpt risico's te vermijden in uw bedrijf.

Neutral Vendor

Een neutral vendor contract verschilt van een master vendor contract in vooral één opzicht. Het verschil is dat er geen hoofdleverancier is, in plaats daarvan hebben alle leveranciers dezelfde kans on te leveren.

Een neutral vendor-oplossing zorgt dat een organisatie de beste kandidaten ontvangt en ze niet aan een enkele leverancier gebonden zijn.

Er kan toezicht worden gehouden op de kwaliteit van leveranciers met een neutral vendor-oplossing, op dezelfde manier als bij het tweede niveau en master vendor. Leveranciers kunnen over een periode worden beoordeeld en de leveranciers met een beste beoordelen voor een specialiteit van kandidaten kunnen een deel vormen van een niveausysteem. Een niveausysteem stelt leveranciers in staat om tegelijkertijd met andere leveranciers van dat niveau vacatures te ontvangen en pas als zij geen passende mensen hebben wordt met het volgende niveau leveranciers contact opgenomen.

Dit soort overeenkomst geeft de cliënt:

 • Volledige controle over uitgaven in tijdelijk personeel door kosten en tarieven voor alle leveranciers te standaardiseren.
 • Totale zichtbaarheid van uitgaven, door te volgen en toezicht.
 • Geen uitgaven buiten het contract om / die ongeautoriseerd zijn
 • Één set algemene voorwaarden
 • Ondersteuning voor grote bedrijven, kleine bedrijven en plaatselijke gemeenschappen
 • Consequent bestellingsproces voor alle afdelingen
 • Centrale rapporten van al het aangeleverde tijdelijke personeel
 • Meeting van prestaties voor alle bureaus die tijdelijk personeel aanleveren
 • Een reductie in tijdsmanagement dat aan urenverantwoording en facturen moet worden besteed.
 • Duidelijk vastgesteld contactpunt
 • Verder benaderen van partnerschappen en kostenbesparing door middel van adverteren, telefoontjes en doorlopende toegevoegde waarde.

Standaard Dienst

Werving via een bureau is een standaard proces dat 99% van uitzendbureaus in de VK uitvoeren. Deze diensten zijn opgericht om cliënten directe oplossingen te bieden voor een personeelsbehoeften. De uitdaging voor elke klant die deze dienst gebruikt is om het juiste bureau te vinden dat de juiste ervaring heeft en een goede reputatie in de industrie.

Dit soort overeenkomst geeft de cliënt:

 • Snelheid: het vinden van de juiste kandidaat kan een langdurig proces zijn als u zelf besluit te werven en personeel vervangen kan soms langer duren dan de opzegtermijn. Shepherd Stubbs, heeft echter misschien al geschikte kandidaten en zo niet, dan hebben ze de middelen om snel de mensen die u nodig heeft aan te trekken.
 • Tijdbesparing: we kunnen u tijd besparen, vooral in middelenvoorziening, interviewen, testen, doorverwijzen en voorselecteren.
 • Kostenbesparing: de daadwerkelijke kosten van een bureau gebruiken is meestal een fractie van de "echte” kosten als u voor uzelf werft. Advertentiekosten worden door ons afgehandeld en u betaalt niet extra tot de vacature gevuld is.

Salarisadministratie-oplossingen:

Onze salarisadministratie-oplossingen bieden flexibele betaaldiensten waardoor een organisatie meer interne middelen beschikbaar heeft, waardoor ze zich op zakelijke kernactiviteiten kunnen richten.
Uitbesteding van de salarisadministratiefunctie kan veel voordelen opleveren. Er is minder personeel nodig, er is geen backoffice training nodig alsook geen werving- en behoudskosten. Systeem-upgrades worden automatisch toegepast en het risico van wettelijke niet-naleving wordt verwijderd.

We zijn ervaren in salarisadministratiemanagement en hebben de vaardigheden, systemen en het personeel om alle salarisadministratievereisten af te handelen.