clouds and globe

Liefdadigheid

Als een bekroonde Nationale Wervingsgroep streeft Dutton Recruitment ernaar om aan liefdadigheid te doen en te investeren in de gemeenschappen die bij onze branches horen.

We sponsoren liefdadigheidsprojecten, geven geld aan plaatselijke liefdadigheidsorganisaties en moedigen ons Personeel aan om als vrijwilliger bij liefdadigheidsevenementen aan de slag te gaan.

Dit jaar hebben we The Children's Hospital Charity als onze begunstigde van liefdadigheidsdonaties gekozen. Net zoals in de vorige jaren doen wij mee aan een aantal evenementen waarmee we aandacht vragen voor het doel van een zeer belangrijke liefdadigheidsinstelling die haar omgeving helpt en de gemeenschap ondersteunt en we zeggen toe zoveel mogelijk geld te verzamelen en te doneren om haar inspanningen te steunen om geld te verzamelen voor een zeer belangrijk doel.

De rol van The Children's Hospital Charity is, om zorg te bieden die ver boven de normen van de National Health Service uitreikt, door het Children's Hospital in Sheffield te verbeteren en apparatuur van wereldklasse aan te vullen met bestaande expertise van wereldklasse. Als één van maar vier kinderziekenhuizen in het VK, is het Sheffield Children's Hospital een uitmuntend baken van vooruitgang in kindergeneeskundige zorg. Het NHS Foundation Trust van Sheffield Children's Hospital biedt behandelingen aan voor kinderen over de hele wereld.

Een van de manieren waarop wij deze geweldige liefdadigheidsinstelling steunen is door onze ‘Dress-down vrijdag’. Hierbij doneren onze medewerkers maandelijks om elke vrijdag wat minder formele kleding te dragen. We kunnen met trots meedelen dat dit project veel geld heeft verzameld en dat The Children’s Hospital Charity een geweldige liefdadigheidsinstelling is waar we trots op zijn om aan te doneren. 

Bekijk deze pagina voor updates en informatie over onze laatste liefdadigheidsactiviteiten.

Voor meer information over The Children’s Hospital Charity, klik hier ~>